Advitronics Telecom

Logistieke Procedure

Hieronder staat de logistieke procedure van Advitronics Telecom BV:

 • Bestellingen die vóór 12:00 uur ontvangen zijn, gaan dezelfde dag nog de deur uit, indien op voorraad.
 • Bestellingen na 12:00 uur, welke dezelfde dag nog verzonden moeten worden, zullen worden verhoogd met € 22,50 spoedkosten boven de eventuele order- en verzendkosten.
 • Order- en verzendkosten:
  Orders boven € 700,00 franco huis;
  Orders onder € 700,00 orderkosten € 7,00;
  Orders onder € 350,00 order- en verzendkosten € 12,50.
 • Het verdient dus uw aandacht om bestellingen te verzamelen en zodoende geld te besparen.
 • Vermelde bedragen zijn allen netto en excl. BTW.


RMA procedure

Voor het retour sturen van apparatuur moet een RMA-nummer worden aangevraagd. Dit dient telefonisch te gebeuren. Betreft het een reparatie, geef dan duidelijk de klachtomschrijving. Uw aanvraag zal dan verwerkt worden, waarna u een RMA-nummer ontvangt. Vermeldt dit RMA-nummer duidelijk op het begeleidend schrijven of op de buitenkant van de verpakking.
Een apparaat met RMA-nummer nemen wij binnen 2 dagen na ontvangst in behandeling, zodat u het apparaat in de meeste gevallen binnen een week gerepareerd retour kunt ontvangen. Apparaten zonder RMA-nummer worden niet in behandeling genomen.

Geef dit ook door aan uw monteurs, zodat zij al vanaf locatie contact met ons op kunnen nemen om een RMA-nummer aan te vragen.


Indien u producten retour wilt zenden ter creditering dan dient hiervoor ook telefonisch een RMA-nummer aangevraagd te worden. Voor artikelen welke ouder zijn dan 60 dagen na ontvangstdatum kunnen wij geen creditnota aanmaken. Wij zullen over elk teruggenomen product een restocking-charge van € 32,50 in mindering brengen op de creditnota. U dient er voor te zorgen dat de producten onbeschadigd zijn, in de originele verpakking en voorzien van alle accessoires. Indien hier niet aan wordt voldaan, worden de resulterende (reparatie)kosten in mindering gebracht op de creditnota.

Het is dus soms verstandiger om een andere klant voor een verkeerde bestelling te vinden dan de apparatuur terug te zenden.

Speciaal bestelde artikelen of maatwerkproducten kunnen wij niet retour nemen.

Log hier in als u klant bent:

Wachtwoord vergeten?

Onze producten

Hieronder ziet u een kort overzicht van onze producten. Kijk voor meer producten in ons volledige productoverzicht.

Interface Type 3 SIP PortaDial Type 8 LCD AD-2 PortaDial PortaVision 1D Color PortaDial PortaVision SIP POE PortaDial Type Keypad RVS

» Klik hier voor het volledige productoverzicht