Advitronics Telecom

Advitronics Telecom / Diensten / NEC Telefoonsystemen

NEC Telefoonsystemen

Commerciële begeleiding
Advitronics Telecom heeft ervaren commerciële telecommunicatie medewerkers in dienst, die beschikbaar gesteld kunnen worden om samen met u naar een eindgebruiker te gaan. Aan de hand van een gesprek samen met u en uw klant, worden alle wensen en eisen geïnventariseerd. De inventarisatie zal worden gebruikt om een degelijke en sluitende offerte te maken die u alleen, of samen met onze commerciële medewerker kunt presenteren bij uw klant.

Technische begeleiding
Wanneer u opdracht heeft gekregen van uw klant, maar niet voldoende kennis in huis heeft of gewoonweg niet voldoende medewerkers om een project te installeren, kunnen wij u werk uit handen nemen. U kunt dan gebruik maken van onze ervaren service monteurs, die voor u, of samen met uw medewerkers een project volledig kunnen installeren en programmeren. Hierbij zal ook een plan van aanpak en project management worden doorgesproken met uw klant om zodoende een efficiënte en complete installatie te kunnen garanderen.

Telefoonaanvragen bij KPN
Bij het installeren van een telefoonsysteem, moet in veel gevallen ook de infrastructuur (telefoonlijnen) worden aangepast. Advitronics Telecom is TOP partner van KPN Telecom en kan al deze aanvragen voor u verzorgen.

Met alle bovenstaande diensten kunnen we u een totaal pakket bieden vanaf het commerciële traject tot de daadwerkelijke implementatie. U hoeft dus nooit meer “nee”  te verkopen, wanneer een klant vraagt naar een telefonie oplossing. Neem voor de voorwaarden contact met onze verkoop afdeling op.

Log hier in als u klant bent:

Wachtwoord vergeten?

Onze producten

Hieronder ziet u een kort overzicht van onze producten. Kijk voor meer producten in ons volledige productoverzicht.

Interface Type 3 SIP PortaDial Type 8 LCD AD-2 PortaDial PortaVision 1D Color PortaDial PortaVision SIP POE PortaDial Type Keypad RVS

» Klik hier voor het volledige productoverzicht