Advitronics Telecom

Advitronics Telecom / Diensten / Advitronics Producten

Advitronics Producten

Commerciële begeleiding
Advitronics Telecom heeft ervaren commerciële telecommunicatie medewerkers in dienst, die beschikbaar gesteld kunnen worden om samen met u naar een eindgebruiker te gaan. Aan de hand van een gesprek samen met u en uw klant, worden alle wensen en eisen geïnventariseerd. De inventarisatie zal worden gebruikt om een degelijke en sluitende offerte te maken die u alleen, of samen met onze commerciële medewerker kunt presenteren bij uw klant.

Maatwerk
Advitronics Telecom levert niet alleen de standaard PortaDial deurtelefoon producten maar kunnen ook maatwerk leveren die helemaal aan de eisen van de klant voldoen. Geen enkele wens is voor ons te gek en we proberen via een goede en klantvriendelijke service voor elk probleem een oplossing te bedenken. Bekijk daarbij onze maatwerk pagina voor een overzicht.

Met deze diensten kunnen we u een oplossing bieden voor al uw commerciële vragen. U hoeft dus nooit meer “nee”  te verkopen, wanneer een klant vraagt naar een telecom oplossing. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met de afdeling verkoop.

Log hier in als u klant bent:

Wachtwoord vergeten?

Onze producten

Hieronder ziet u een kort overzicht van onze producten. Kijk voor meer producten in ons volledige productoverzicht.

Interface Type 3 SIP PortaDial Type 8 LCD AD-2 PortaDial PortaVision 1D Color PortaDial PortaVision SIP POE PortaDial Type Keypad RVS

» Klik hier voor het volledige productoverzicht